“Alle soorten tennisles, rolstoeltennis(les), op elk gewenst niveau”.

Tennis-Solution is opgericht door Hans-Jurgen Striek. Bij Tennis-Solution kun je terecht voor alle soorten tennisles, op elk gewenst niveau. Plezier staat bij Tennis-Solution voorop, en de leerling staat centraal. Tennis-Solution werkt daarom graag vanuit het Form Follows Function principe. Dat wil zeggen dat de leerling in een bepaalde situatie wordt geplaatst, en hem / haar gevraagd wordt de situatie op te lossen.

De leerling gaat zelf zoeken, ontdekken en ervaren! Daarnaast zijn dynamiek, hoge lesintensiteit en spelenderwijs leren belangrijke punten binnen onze groep leraren. Tennis-Solution wil spelers en speelsters de gelegenheid bieden om tot optimale tennisprestaties te komen in een prettige en sportieve omgeving, waarbij respect, discipline, doorzettingsvermogen en inzet de basisbegrippen zijn.

Clubtennis

Het club-tennis is de basis voor uw vereniging als een sportief en sociaal ontmoetingspunt. Onze tennistrainingen dragen bij aan zowel ieders spelontwikkeling als het enthousiasme in tennis en de vereniging in het algemeen.

Lees meer…

Tennisschool

Voor de spelers die méér uit hun tennis willen halen worden mogelijkheden geboden binnen èn naast de eigen vereniging. Onze selectietrainingen worden door ervaren selectietrainers verzorgd die hun sporen op prestatief niveau reeds behaald hebben.

Lees meer…

ROLSTOELTENNIS

Sporten is leuk en belangrijk voor iedereen. Voor mensen met een lichamelijke beperking misschien nog wel belangrijker dan voor wie dan ook. Het verbeteren van je conditie, een leuke sport beoefenen, wedstrijden spelen als je dat wilt, en natuurlijk veel gezelligheid!

Lees meer…

Nieuwsbrief aanmelden

Neem contact op

9 + 7 =

Algemene info:
info@tennis-solution.nl
Administratie:
administratie@tennis-solution.nl
+31 (0)6 – 53587545

Postadres:
Vierkantemorgenstraat 12
6905 TT Zevenaar

Privacyverklaring