CLUBTENNIS

Het club-tennis is de basis voor uw vereniging als een sportief en sociaal ontmoetingspunt. Onze tennistrainingen dragen bij aan zowel ieders spelontwikkeling als het enthousiasme in tennis en de vereniging in het algemeen.
Ten behoeve van de instroom van (jeugd)leden en profilering van de vereniging in de gemeente verzorgen wij jaarlijks schooltennis sessies voor groep 3 t/m 8 van de basisschool. Locale samenwerking wordt gezocht met instanties die een bijdrage kunnen leveren aan uw tennisvereniging, zoals BSO’s en sponsoren.

Wij bieden tennislessen aan voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, en zelfs Full-Time speler. Daarnaast zijn al onze leraren opgeleid tot “Tenniskids-Leraar”; d.w.z. ze hebben alle workshops van de de kleuren ( blauw, rood, oranje en groen ) doorlopen.

Prestatief tennis

Voor de spelers die méér uit hun tennis willen halen worden mogelijkheden geboden binnen èn naast de eigen vereniging. Onze insteek is om je altijd op je eigen club te laten trainen. Mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn, hebben wij de mogelijkheden om deze trainingen elders te laten plaatsvinden. Onze selectietrainingen worden door een ervaren selectietrainer verzorgd die zijn sporen op prestatief niveau reeds behaald heeft. Voor meer info: Neem contact op met je clubtrainer.

Tennis-evenementen

Voor “speciale” momenten binnen uw vereniging kunnen wij tennis-clinics verzorgen, bijvoorbeeld tijdens uw open toernooi of een vrijwilligers & sponsoren dag. Ook een jaarlijks bezoek aan het ABN-AMRO Toernooi in Rotterdam, het gras Toernooi in Rosmalen of een dag naar Roland Garros kan georganiseerd worden.
Jaarlijks proberen wij ook tennis / trainingskampen en uitwisselingen met andere clubs voor de jeugd te organiseren.

Onze doelgroepen

– Tennisverenigingen in de lijn Giesbeek – Doetinchem ( vooral regio Achterhoek )
– Regionaal en landelijk prestatieve (jeugd) spelers
– Rolstoeltennis op regionaal, landelijk en wereldniveau
– Schooltennis / Tenniskids