Informatie en regels Tennislessen in 2023.

Tennisvereniging Didam ( TVD ) maakt gebruik van een jaarprogramma. Dit programma loopt het gehele kalenderjaar met een winterstop in de maanden januari en december.

Het lessen gebeurt het gehele jaar buiten, gedurende 32 weken. De schoolvakanties blijven natuurlijk vrij en er is ruimte in het schema om bij slecht weer lessen in te halen.

Er worden 32 lessen aangeboden à € 25,-  per deelnemer per maand.

Omdat de lessen in 10 maanden worden gegeven; wordt er gedurende 10 maandelijkse termijnen betaald. Middels een automatische incasso wordt in de eerste week van de maanden februari tot en met november betaald. Wordt iemand later in het jaar lid en deze persoon/dit kind wil lessen, dan stapt men meestal in op de eerste les van de maand en betaald men de resterende maanden het maandbedrag. Gedurende het jaar is er éénmaal de mogelijkheid om de  lessen stop te zeggen (op te zeggen), te weten na de zomervakantie van de scholen. Men dient zich dan wel vóór 1 juli 2023 schriftelijk af te melden bij de tennisleraar of via (info@tennis-solution.nl). De incasso loopt dan t/m de maand augustus.

Op deze wijze ontstaat er voor kinderen die lessen en de tennisleraren een betere structuur, tijden staan gedurende langere periode vast, betaling wordt gespreid, betaling is goedkoper, er is geen koude periode (maanden januari en december) en de administratie wordt aanzienlijk vereenvoudigd.

Naast de Jeugdtrainingen biedt Tennis-Solution ook lessen aan voor volwassenen. Deze lessen gaan per series van 10, en ook hiervoor kan men zich opgeven via het inschrijfformulier op de site van Tennis-Solution.

Gedurende het jaar zal de tennisleraar ook andere vormen van lessen/groepsindelingen en thema’s gaan aanbieden voor onze senior-leden. U krijgt dit per mail / nieuwsbrief te horen en U kunt zich desgewenst opgeven . Hiervoor is geen gespreide (maandelijkse) betaling. Tenslotte blijft maatwerk ook mogelijk; in overleg met de tennisleraar kan nog méér op de wensen per persoon of groep worden ingegaan.

Met sportieve groet,

Bestuur Tennisvereniging Didam ( TVD ) en Tennis Solution.