Informatie en regels Tennislessen T.C. Zuid in 2024

T.C. Zuid maakt gebruik van een jaarprogramma. Dit programma loopt het gehele kalenderjaar met een winterstop in de maanden januari en december.

Het lessen gebeurt het gehele jaar buiten, gedurende 32 lesweken. De schoolvakanties blijven natuurlijk vrij en er is ruimte in het schema om bij slecht weer lessen in te halen.

Er worden 32 lessen aangeboden voor verschillende tarieven per maand. Dit is afhankelijk van de gekozen groepsgrootte; zie hiervoor het inschrijfformulier. Afhankelijk van het aantal leerlingen, niveauverschillen en beschikbaarheid, kunnen er verschillen zijn in groepsgrootte. Er volgt dan, in overleg, een tarief/lesduur aanpassing.

Alle voornoemde bedragen worden door Tennis Solution aan de ouders/verzorgers in rekening gebracht.

Omdat de lessen in 10 maanden worden gegeven; wordt er gedurende 10 maandelijkse termijnen betaald . Als voorbeeld, bij een groep van 6/7/8 kinderen € 32,50 per maand per kind. Middels een automatische incasso wordt in de eerste week van de maanden februari tot en met november betaald. Wordt iemand later in het jaar lid en deze persoon/dit kind wil lessen, dan wordt het maandbedrag naar verhouding berekent. Gedurende het jaar is er éénmaal de mogelijkheid om te stoppen met lessen, te weten na de zomervakantie van de scholen. Men dient zich dan wel vóór 1 juli 2024 schriftelijk af te melden (geen app maar mail) via (info@tennis-solution.nl). De incasso loopt dan t/m de maand augustus.

Inschrijven voor lessen kan tot uiterlijk 10 februari 2024. Als we eenmaal zijn gestart met de lessen is het gedurende het hele seizoen wel mogelijk om je alsnog in te schrijven voor de tennislessen. Elke nieuwe deelnemer heeft recht op 1 proefles.

Op deze wijze ontstaat er voor kinderen die lessen en de tennisleraren een betere structuur, tijden staan gedurende langere periode vast, betaling wordt gespreid, betaling is goedkoper, er is geen koude periode (maanden januari en december) en de administratie wordt aanzienlijk vereenvoudigd.

Naast de Jeugdtrainingen biedt Tennis-Solution ook lessen aan voor volwassenen. Deze lessen gaan per series van 10, en ook hiervoor kan men zich opgeven via het inschrijfformulier op de site van Tennis-Solution.

Hiervoor is geen gespreide (maandelijkse) betaling. De betaling vindt plaats door een eenmalige incasso aan de start van de serie lessen. Tenslotte blijft maatwerk ook mogelijk; in overleg met de tennisleraar kan nog méér op de wensen per persoon of groep worden ingegaan.

Met sportieve groet,

Bestuur T.C. Zuid en Tennis Solution.