TENNISSCHOOL

De Tennisschool van Tennis-Solution staat los van de verenigingen die zijn verbonden aan Tennis-Solution. Dit houdt in dat je niet persé lid hoeft te zijn van één van deze verenigingen om de Tennisschool trainingen van Tennis-Solution te kunnen volgen.
De trainingen van de Tennisschool zijn gericht op prestatie en worden verzorgd door een sterk en ervaren team, bestaande uit Hans-Jurgen Striek, Robin van Beveren en Ton Sie. 

De spelers trainen samen met talenten van andere verenigingen om het spelniveau van elkaar te verhogen. Naast het plezier (en natuurlijk alle facetten van het tennisspel) wordt er ook veel aandacht besteed aan de karaktereigenschappen van de individuele speler en de groepssfeer. Wij bieden voor iedereen een maatprogramma zowel op tennis, fysiek als op mentaal gebied. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld naast je clubtraining 1 of 2 keer extra bij de Tennisschool te trainen, maar ook dagelijks ( full-time ) trainen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen wij voor extra trainingen in de vakanties, wedstrijdbegeleiding, het samen maken van toernooi-schema’s en conditietrainingen.

De trainingen van de Tennisschool vinden plaats bij T.C. Zuid in Doetinchem of bij Bent Sports in Zevenaar. Op deze manier hebben wij de beschikking over 4 verschillende soorten banen ( gravel, TennisForce, kunstgras en Plexi-cushion Prestige; de Australian Open vloer ) en zijn alle voorzieningen aanwezig om ook fysiek te trainen.

Inschrijven

Mocht u geïnteresseerd zijn en meer informatie over de Tennisschool willen hebben, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@tennis-solution.nl